Migrän!

(null)
Tage tar sig friheter i sängarna


(null)
Kvällens middag


Senaste dagen har jag haft migrän, först lite varnande i bakgrunden för att sedan visa sin värsta sida med alla symptom. Stackars Hanna fick ta hand om mig igår kväll, man är inte jättestor när man ligger på toaletten och spyr och samtidigt försöker behålla medicinerna så länge att de hinner göra verkan. Idag är jag mör men utan värk och fet är bästa känslan, dagen efter migrän. På grund av mina mediciner har jag sällan ont längre men ibland kommer det rejält, alltid en varning om att livet går för fort.

Nu ska jag med mamma till ögonläkaren och sedan till jobbet, ikväll är det kettelbell med gänget.


Tjejmiddag!

Vaknade i Linns lägenhet och åkte direkt till jobbet, flera kunder och sedan städade jag salongen. Vi har olika städveckor och nu var det min tur. Handlade lite på hemvägen och åkte sedan hem för att förbereda middag till Pernilla och Kiki. Vi åt bruchetta till förrätt och scampi med risotto till huvudrätt, till dessert åt vi glass, maräng, banan och chokladsås, glömt vad det kallas!
 
Nu har tjejerna gått hem och jag har diskat och ska lägga mig, tidig träning imorgon. Här kommer lite bilder i oordning!
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
 
(null)
 
(null)
 

Helg!

Så är det fredag, just nu ligger jag i Linns säng och läser, älskar denna lägenheten och njuter så av tystnaden. Hemma är det mest Tage som står för allt ljud men det är skönt att vara ifrån honom en dag trots att jag redan saknar honom.

Imorgon arbetar jag full dag och sedan ska jag ha middag för Kiki och Pernilla, mysigt att träffas och prata lite.

Tänkte träna idag men när jag kom dit tappade jag helt lusten och vände i princip i dörren och åkte och handlade istället. Får ta igen det på söndag.

Nu ska jag snart sova, spårvagnarna åker förbi utanför och jag älskar ljudet av dem och folk som pratar nedanför fönstret.

Min middag blev sallad med hallon, ruccola och oxfilé!
(null)