Fitnessfestivalen, sista gången i Göteborg!!

Sovmorgon, äntligen!! Efter frukost och hårtoning och andra saker så åkte jag och tjejerna till fitnessmässan, alla vi tycker så mycket om att gå här, man blir så sporrad till träning och så imponerad av många som ger så mycket av sitt liv för att bygga upp en stark kropp. 

Stod en stund och tittade på Sveriges mest vältränade tjej och kille, en tävling där man i par utförde olika styrkeövningar, sjukt starka var de! Luciapokalen gick också av stapeln liksom olika workshops i bla tyngdlyftning. För den som vill finns det
massor av föreläsningar och hundratals olika kosttillskott att köpa. Flera olika kända träningsprofiler var där och visade sig eller sin produkt, tex Paolo Roberto!






Tyvärr blev detta sista stora mässan
I Göteborg, mässan har växt ur vår stad!!!

Världs klass!!

Igår kväll var vi hemma hos Stefan som bjöd på en underbar middag! Räkmacka  till förrätt och grillad kyckling med en härlig potatisgratäng till som han gjort själv! Vilken kille han är! 

Idag har jag jobbat och sedan varit och köpt nya ljusstakar, vet inte varför men minst en går sönder under året och jag måste köpa ny!
Tjejerna får alltid var sin present till advent och imorgon blir det första!!

Grillmästaren!

Vackert dukat!

Så god förrätt!!





Middag på en vanlig torsdag!

En sjukt lång dag, tjugo minuters lunch och sedan jobb hela dagen. Trött i huvudet av alla samtal, älskar ju att lyssna på alla men till slut blir man seg. 

Mamma och pappa kom på middag ikväll och som tur var hade jag förberett middag och dessert, vi åt flämtande uttern och mandelbiskviparfait till dessert, det är en av de godaste efterrätterna som finns!! Imorgon är också en hektisk dag men sedan är det helg, ska på middag till vår fina kompis Stefan, ser verkligen fram emot att hälsa på i hans hus!

Mandelbiskviparfait till sex pers:

1 påse mandelbiskvier 150 g
3 ägg vitor
3 ägg gulor
1.5 dl strösocker
2.5 dl vispgrädde 

Gör så här:

1. Hacka mandelbiskvierna grovt.
2. Vispa gulorna med sockret vitt och pösigt. Vispa grädden och därefter vispas vitorna med ren visp till ett hårt skum.
3. Blanda äggulesmeten med grädden och vänd försiktigt ner äggvitorna.
4. Vänd ner mandelbiskvismulorma i parfaitsmeten, häll smeten i en form och frys över natten eller minst fyra timmar.

Servera med färska bär!!