Mot nya äventyr!

Igår kväll gick vi runt och tittade på hotel där vi kan bo när vi kommer tillbaka till Rom, vi kom in i ett fantastiskt vackert område med fina hotel. Gick in och frågade och rummen låg på tio tusen per natt, vi tackade och vände fort. Förstod att vi kommit in i de dyraste området i Rom, här låg också Hard rock café så vi åt en riktigt god middag, man vet alltid vad man får här trots att det börjar bli jobbigt med den höga musiken, ett ålderstecken va??

Bienvenido Roma!

Då ska vi äta den fantastiska frukosten ( haha) och sedan ge oss av mot Amalfikusten, ska bli skönt att bo vid havet, hettan är tryckande här i Rom med ett snitt på 35 grader.

Något av det vackraste här var Fontana di trevi, fontänen Anita Ekberg badade i när hon gjorde filmen " La dolce vita". När hennes motspelare dog 1996 täcktes tydligen hela fontänen i svart och sedan dess är det badförbud i fontänen!

Snart drar vi vidare!

Vi har haft några fina, supervarma dagar här i Rom men nu är det snart dags att hämta vår hyrbil och åka vidare.

Vi kommer snart tillbaka hit så ikväll ska vi gå och leta efter ett nytt hotell som verkar bra att bo på, middag blir på någon mysig italiensk taverna, ätit tomat och mozzarella sallad varje dag och nu vill jag ha något annat.