Döden i grytan

Konstigt namn på en restaurang men här fanns riktigt god italiensk mat. I enkel inredning med spartansk dukning och effektiv personal var det lätt att trivas.

Naturligtvis åt vi pasta, det blev med kyckling och Masalavin, kalvfile med hemmagjorda pommes frites och dushesse potatis fyllda med parmesanost. Enkelt och gott.

På eftermiddagen tog jag en sväng till Karlavägen, letade efter Katrin Zytomierskas nya LCHF affär, hittade den och för skoj skull köpte jag en mix som blir bröd. Gillar ju inte ngn diet direkt men är för företagarandan sågat önskar henne lycka till!!
Trötta i benen och tom i plånboken

Efter en god frukost gick vi till gamla stan, promenerade igenom och tittade lite i affärer. En snabbtitt på slottet och vaktbytet fick vi också med oss.

Stockholm är full av fina och mindre tilltalande affärer, något jag verkligen inte gillar är vintage affärer, de dyker upp i varje hörn och verkar populära så många gillar väl det.

Ikväll ska vi äta på en italiensk restaurang på östermalm och före det blir det en drink på rummet, tyvärr finns ingen kyl men man får komma på lösningar själv. Fyller handfatet med is och hoppas det räcker.