Snart december!

Vintern kom häromdagen, massor av snö i hela landet, kaos som vanligt i trafiken, man blir lika överrumplad varje år. 

Jag har tagit fram ljusstakar, ljusslingan på balkongen och bakat lussekatter så jag är redo för första advent på söndag.

Imorgon har jag lurat med Kiki till Ullared och där ska jag köpa lite mer julsaker, har väldigt lite har jag kommit på. Är väl inte överförtjust i tomtar men behöver lite småsaker.

Annars går livet sin gilla gång, den här veckan har Tage varit så lätt. Inte dålig i magen, sovit hela natten utan att knappt röra sig och bara varit nöjd och pigg. Så lätt att ha hund då.

December brukar gå väldigt fort, ser fram emot julbordet på Vallda och också att fira jul med alla hos Kiki. Förhoppningsvis kan mamma vara med en stund på julafton men julbordet får hon hoppa över. Alltför rörigt för henne med alla människor.

Vi sov hos Hanna i helgen, jag och Linn, så mysigt. Åt middag och kollade på film som när de var mindre. 

Ganska mycket att göra på jobbet nu, november och december har jag som mest att göra och det är roligt. Simmar fortfarande en dag i veckan och tränar minst en gång. Går mycket men det är ju inga snabba promenader direkt. Så fort jag anstränger mig för mycket känns det i ryggen dagen efter. Igår fixade jag nytt id-kort och pass och gick till stampen och tillbaka och sedan tränade jag på kvällen, det var att ta i.

Nu säjer jag godnatt för klockan är 03.18 men jag har sovit ett par timmar innan.
Lax med nöttäcke

Första julbaket