Bästa fotohjälpen!!

Måste tipsa om en jättebra och behjälplig sida där man med hjälp av videofilmer kan få all kunskap man behöver inom fotografering. Det finns videor på allt från hur en systemkamera fungerar till hur man fotar i olika ljus. Den heter Moderskeppet.se!!

Åt ju klassisk toast Skagen ikväll, en av Sveriges mest populära förrätter genom tiderna har jag hört, alltid lika gott!!

Toast Skagen 3 pers:

1/2 kg färska räkor
En bit pepparrot, ca 5 mm
2 dl majonäs
1 dl lätt crème fraîche
1/2 citron
Dill
3 skivor lantbröd
Smör
Salt, peppar
Rom

Gör så här: skala räkorna och lägg i en skål, riv pepparroten och tillsätt den. Blanda med klippt dill, pressad citron, crème fraîche och majonäs, smaksätt med salt och peppar. Smält smör och vänd brödet i det, lägg brödet på en tallrik, lägg röran på brödet, dekorera med en matsked rom, en dillkvist och en citronskiva.

Årets billigaste hummer!!

Lång fredag, jobbade från tidig morgon till kväll. Trött och hungrig men det kändes bättre när jag hittade Linn röra i kastrullerna, idag när jag köpte räkor i fiskbilen fick fiskgubben mig att köpa färsk hummer också,han sa att så billig som idag är den i stort sett aldrig, 380:-/kg kostade den!!

Så nu blir det toast Skagen och hummersoppa till middag.

Vitaminer!!

Inför vår resa gäller det att hålla oss friska, vi gör juice varje och jag tror att det ger oss vitaminer och antioxidanter så inga förskylningar biter tag. Spirulina och Green detox tillsätter vi i de flesta och även om det smaka sådär känns det som om det är bra.
 
Ikväll blev det Linn, Hanna och jag som drack varsin shot och varsin juice, det värsta med juicemaskinen är som jag sagt tidigare diskningen, många små delar att göra rent men vad gör man inte?
 
Imorgon ska jag träffa Anna, hon börjar få en rejäl kula på magen och håret som hon tappade under cellbehandlingen är nu lockigt och vackert, hon ska få en behandling av mig mot sin migrän som hon fått under graviditeten. Med allt hon gått igenom kommer spänningarna som ett brev på posten, dem ska vi slåss mot imorgon.
Färdiga att dricka!!