Upp med julsakerna!

Snart är det första advent och ljusstakarna ska upp, kollat igenom dem och bytt några lampor men ändå är det alltid en som är sönder, konstigt!

Efter jobbet åkte jag en sväng till gymmet, tränade en stund men då det var regnigt och blåsigt ville jag inte att Linn skulle behöva gå från bussen så jag åkte hellre och mötte henne. Får tråna längre pass en annan dag.

Gjorde cabanossigryta med kyckling och rostad vitlök till middag, 

Nu har vi tittat på Wahlgrens värld på tv och idag skrattade vi en del, hela programmet är ju så uppgjort men några roliga scener var det idag.

(null)

(null)

Första lussekatterna i år!

En ganska bra dag, många kunder och massor av skratt, förtroende och underbara möten! Älskar att vara med människor, både nya och gamla kunder är lika spännande att träffa. 

Ikväll har jag gjort cabanossigryta till middag och sedan bakade jag första omgången med lussekatter, det brukar bli 3-4 omgångar. Jag använder kesella vanlig och mycket nymald kardemumma men ingen saffran. Det att använda saffran eller inte är nog något man växt upp med, vi gjorde alltid utan hemma.

(null)

För lite steg!

Kallt ute och kallt inne men det verkar ändå som om värmen är tillbaka lite sakta i huset. 

Nu ska jag till jobbet och på lunchen ska Tage o jag gå en lång promenad, jag ser att jag går för lite på dagarna så nu ska jag börja sätta upp mål att i alla fall gå 10.000 steg om dagen. Det gäller aktiva promenader och jag räknar aldrig det jag går i vardagen. I somras gick vi i minst en timma varje dag och det är så skönt.

Ha en fin dag!

Ägg och bacon, fil och bär, shots och juice