Veckan är över!

Idag gick jag upp tidigt för att träffa min kompis på gymmet, vi har haft en rolig men intensiv helg med restaurangbesök, varit med mina kompisar, gjort massa inköp med Hanna och varit hos pappa. Fick köpt en ny Globalkniv, en vattenkokare, ny plattång och pastatång, också från Global. Blev så nöjd!

Så är det måndag igen och en ny vecka, ska försöka  att ta det lite lugnare och inte ha så mycket att göra på kvällarna.
Veckorna före jul är oftast väldigt intensiva och man behöver vara i form för att orka jobba långa dagar.

Jag måste också vara hemma med Tage emellanåt, några timmar varje dag kan han vara ensam men jag gillar inte när det blir mer än tre timmar i streck.

(null)

(null)
Mina nya inköp från Global


Mr P!

Det har varit en intensiv vecka, långa dagsr och ännu längre kvällar. Jag har varit borta från 7 på morgonen till sent på kvällen varje dag. Jag känner mig sliten, det värsta är att jag inte hinner något mer än att jobba, träningen har varit dålig de sista veckorna och då mår jag dåligt av det. Nästa vecka ska bli så mycket bättre!

Ikväll har vi varit på Mr P och ätit, vi åt massor av smårätter och det var så otroligt gott. Smaker ihop som jag aldrig smakat tidigare. Det var så mycket gott och jag kan inte förklara vad vi åt men det var råbiff, friterad kyckling, småhamburgare med sidfläsk, anka och mycket mer. Till dessert var det pepparkaksdeg med glass, super gott!

Vi kom hem vid midnatt och nu är jag så trött, ledig lördag imorgon!

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Dags för möte!

Idag var jag ledig ett par timmar på förmiddagen men fick inte gjort det jag skulle, tänkte  tvätta fönster och stryka men plötsligt var klockan 9,30 och jag skulle gå, hann bara dammsuga och tvätta golven.

Min barndomskompis Camilla kommer till mig imorgon, hon ska se på salongen och vi ska äta lunch, ska bli så kul att ses. Sedan jobbar jag eftermiddag och ska träna pilates med Kattis!

Dagarna går fort, det är ju bara morgon och kväll, nu är klockan iaf snart 23 och jag är såå trött! Godnatt alla!
Stella var med på jobbet idag, nöjd och glad!