En bra torsdag!

Så fick äntligen jag och Ann till en lunch. Vi åt på wrapsody i Hovås och det var verkligen så mysigt och gott. Vi åt kyckling i bowl och någon grönsaksjuice, älskade det lilla stället med trevlig personal och god mat.

Sedan handlade jag och åkte hem, satt lite på altanen men det var för varmt. Temperaturen var 33,8 grader, galet!
Jobbade kväll och bakade sedan bullar, gjorde med vaniljkräm doppade i kokos och kanelsnurror, därefter gick Hanna och jag en lång promenad med Tage.

Åt god middag med revben, coleslaw och sallad.

(null)

(null)

Mat från wrapsody!

Lill lördag igen!

Ännu en vacker dag, 34 grader varmt när jag var hemma på lunchen. Som tur är så var jag ledig de varmaste timmarna, även om mitt rum är ganska svalt så blir det varmt att jobba.

Tränade lite senare än vanligt och det var kallt inne på gymmet så inget att skylla på, det blev ett bra träningspass. 
Åkte hem och gjorde kyckling med olika pepparsorter, gott med ris till. Gick den vanliga kvällspromenaden med Tage, idag har han knappt rört sig, bara legat på klinkersen i hallen. 
Börjat jobba tidigt alla dagar denna veckan, har lätt att gå upp på morgonen så inga problem. Skönt att vara ledig mitt på dagen istället.

(null)

(null)

Årets varmaste dag!

Idag har det varit så varmt, runt 30 grader och ganska kvavt. Tre kunder som av olika anledningar misssde sina tider, vi skyller på värmen. Själv har jag kört ett pass med David och svetten rann men gott att få träna.

Idag har Linn flyttat hem, lägenheten är uthyrd och hon ska bo hemma i två månader, om en månad flyttar Hanna hemifrån. Vi har alltså en månad tillsammans när båda är här, jag ska ta vara på tiden så gott jag kan.
Idag åt vi fajitas, så gott det är. Älskar blandningen och att man oftast har allt hemma.

I sex veckor har jag gått närmare en mil om dagen, älskar att gå på morgonen när det är lite folk ute. Jag märker tydligt hur konditionen blir bättre för varje vecka, jag har tränat mycket styrketräning sista åren och mindre kondition men nu är det ändring på det.

(null)