Årets sista dag!

Hur ska man sammanfatta detta speciella år? Toppar och dalar är ett bra uttryck, både personligen och i övriga livet. Corona har såklart präglat oss på massor av negativa sätt men också lite positiva. Miljön har blivit bättre, människor har börjat bli mer medvetna om hur skört allt är och att vi ska vara rädda om oss själva och varandra. Hygienen är bättre och vi har umgåtts på andra sätt och varit mer i naturen osv!

Jag har gått igenom mycket med en sjuk vän, det har gett mig perspektiv på livet. Jag har inte mist någon men fått massa nya vänner, börjat jobba på fantastiska Brick. Min närmaste familj är frisk och vi är väldigt nära varandra, Tage mår bra, han är just nu nyopererad i sin tass och har haft väldigt ont men det är inget allvarligt. 

Sedan händer mindre roliga saker under ett år men på det stora hela har det varit ett fint år, som många andra har jag stora förhoppningar på nästa år. Jag vill ut och äta, dansa massor, gå på fest, promenera på sommarnätter genom stan och höra pulsen från olika restauranger. Åka på spa med Hanna och Linn och tusen saker till.

Tage kommer till mig på nyårsafton och vi ska fira in det nya året ihop. 

Men nu är det fortfarande en arbetsdag kvar och dessutom massor av ärenden som ska göras imorgon.

Så dags att sova lite till! (null)

Detta ska jag köpa till nyår, hört gott om det!