Tunga dagar!

De sista två veckorna har varit kantade av sjukdom, min moster ligger för döden, min bästa killkompis likaså och igår fick jag reda på att en bekant gått bort. Att jag snart kommer mista en av de finaste män jag träffat är tufft, vi har pratat med varandra flera gånger om dagen under hans sjukdomstid de senaste tre åren. Vi vet det mesta om varandra och när något händer har han varit en av de första jag ringt. Det är så sorgligt att han inte fick mer än 37 år på vår jord, vi kommer mista en fantastisk man, son, bror och framför allt en grym pappa. Men som han kämpat, han gav verkligen cancern en rejäl match men han förlorade tyvärr kampen. Jag kommer aldrig glömma honom!

Vädermässigt så är sommaren på väg, temperaturen höjs och det har varit soligt och vackert flera dagar nu, idag ska det tydligen bli väldigt varmt. Hoppas det håller i sig över helgen när det är Göteborgs varvet.

Åt så sådan god middag igår med vildris och kyckling, gjorde morotssallad till så det blev som en bowl. Mango chutney sås till.

På tisdagar har vår Hemköp så bra priser i sin fiskavdelning, köper oftast ett kilo räkor för 99kr och lax för 159kr! Blivit standardinköp senaste veckorna.

Vi vaknar vid 5 när Tage är här, går en snabb sväng och hem och lägger oss.

Idag har jag sovmorgon så ingen stress iväg på morgonen.
Min nya hobby, pussel, fick inse min begränsning idag. Varken ork eller tålamod med 1000 bitar.

(null)

Cajunkyckling!