En macaron? Ja, tack!!

Jag har inte ätit mer än kanske 10 macarones i hela mitt liv men samtliga kommer ifrån samma affär här i stockholm, de är så otroligt färska och finns i massa olika smaker. Vi köpte fem olika och sedan gick vi hem och tryckte i oss alla, sött och gott!!

En dos av novemberlovshets!!

Det är hektiskt i Stockholm denna veckan, överallt är det lediga ungdomar som går i affärer och sitter på café. Det regnar lite men vad gör det när man är ledig? Vi har haft så mysigt, ätit god mat och tittat i affärer och promenerat i Humlegårdsparken.

Ikväll åt vi återigen på en italiensk restaurang, italiano som också ligger på
Östermalm. Ett helt ok ställe med lite sömnig personal!

Hanna sitter och tänker på vad hon ska äta, inte så lätt att välja mat när man inte äter kött eller fisk!

Plötsligt vänder det!

Min kompis Anna har haft bröstcancer, efter operation och strålning blev hon frisk. Sex månader efter detta när hon var på en efterkontroll hittades en ny knöl i det andra bröstet, Annas mamma gick bort precis under dessa hemska dagar då hon väntade på provsvaret. Livet var så jobbigt för henne och hennes familj men efter att ha gått igenom rädsla och ångest visade det sig att det var en godartat knöl, så underbart.
 
Men det roligaste och bästa av allt fick jag veta igår och det var att Anna är gravid, hon är 43 år och en canceröverlevare så Fuck cancer!! Grattis Anna!!!!!
 
Sitter på hotellrummet och tittar ut över staden, det är så vackert här i innestan.
Utsikt från vårt rum!!