Mat med nostalgi!

Lång arbetsdag denna lördag, det blir inte så väldigt mycket kreativt gjort efter att man jobbat långa dagar. Jag tänkte gå en lång promenad med det blev inget med det, åkte till Hemköp och handlade, jag älskar verkligen att handla mat, om jag har god tid så kan jag gå hur länge som helst mellan gångarna.

Idag gjorde jag en gammal klassiker, biff med bearnaisesås och rotfrukter ( egentligen ska det vara pommes), det finns ju helt ok beasås att köpa men inget är som den man gör själv, det är riktigt trickigt att göra den och det är lätt att den skär sig men när man har gjort det några gånger brukar man få till den och då är det värt alla provgånger!!


Till förrätt åt vi Salma lax i tunna bitar med sesamfrö och soja, Linns favorit!Potatis, sötpotatis och morötter!! Biff och beasås!

Äntligen helg!

Veckan närmar sig sitt slut och fredagen  är här, dags att plocka fram tacos och bänka sig framför Skavlan, ska bli så intressant att se Mikaela Laure'n prata om sitt liv och karriär!

Annars betyder fredagar körningar, ikväll är Linn i stan och ska hämtas senare. Det var länge sedan man kunde dricka ett par glas vin och somna i soffan!

En vacker dag har det varit, hoppas nu att snön kan ligga ett par dagar innan den smälter iväg!
Hemma hos oss!!

Kvälllsträning är jobbigt mentalt!

Det är så segt att träna på kvällen när det är så här kallt och mörkt, efter middagen är klockan ca 19 och då tar det emot att dra på tightsen men igår kväll åkte jag iväg! 

I morse har jag gjort köttbullar med timjan till lunch. Gjorde mos till och gjorde en omgång extra till mamma och pappa!