Snart slut på veckan!

En lång dag är strax slut, jag började tidigt och på lunchen åkte jag till pappa för att sedan åka tillbaka och jobba vidare.


Klockan sju slutade vi alla jobba och hade ett möte, vi hade beställt mat från Nobelhouse och det var riktigt gott. Vi gick igenom lite grejer inför julen och planerade inköp. 

Nu har vi sett lite på tv och ska snart lägga oss, imorgon är det fredag igen, lång dag för mig som bryts av med lunch mitt på dagen med Camilla på Sorelle.


Besök hos pappa
Syrran på mötet ikväll
Så mycket god mat från Nobelhouse

Upp med ljusstakarna!

Nu kunde jag inte vänta längre utan satte upp ljusstakarna i fönstrena. Det blir lite ljusare och mysigare i alla fall.


Jag har jobbat som vanligt med olika behandlingar och dagarna går så fort, slutade 14.30 och åkte hem, vet inte när jag hade en ledig eftermiddag senast! Så skönt att fixa lite hemma, laga middag och vara med Tage.

På kvällen tränade vi Kettelbell inne på Kompassen, älskar att göra detta varje onsdag, träna och prata lite med Kattis. Ett jättebra pass som hjälpt mig att bygga upp starkare muskler.

Åt carbonara till middag, älskar det och äter det ofta. Jag har alltid bacon och parmesan hemma så det blir ofta en nödlösningsmiddag.

Imorgon är det torsdag och vi ska ha kvällsmöte på jobbet och äta något tillsammans samtidigt.


Kattis, David och Sarah, bästa vännerna!
En hederlig cafbonara

Frukost och middag, tröst mat!

Vaknade till det gråaste väder, jag märker att sista året har jag blivit så påverkad av om det är just så här ute. Jag blir på dåligt humör och är låg och tycker inte att något är roligt när regnet hänger i luften. Imorgon ska det bli snö och det gillar jag inte men om den ligger ett tag är det vackert.


Åt pannkakor med grädde och blåbär och varm choklad till frukost för att trösta mig själv. Sedan jobbade jag hela dagen och åkte till pappa. Tränade ett pass med rygg och jobbade sedan kväll. Nu har jag ätit middag, hamburgare med pommes, inte heller högst på listan över nyttig mat men ibland så.

Håller på att baka lussekatter igen, denna gången med kesella och vit choklad och man penslar med uppvispat ägg med grädde för finaste färgen.

Ska försöka lägga mig i ok tid, lätt att timmarna går för mig, det är på kväll och natt som energin flödar.

Dagens frukost
Dagens middag