Vad fort det gick att glömma sommaren!!

Hösten kom så fort och värmen från i somras är nästan glömd, ikväll är det så kallt att vinterjackan åkte på. Jag känner mig lycklig som vet att om några månader får vi uppleva varm sol igen, på Teneriffa är det aldrig vinter!

Efter träningen åt vi asiatisk torskrygg, gott och lite annorlunda.

Torskrygg med soja:

Till 4 pers

4 torskryggfile'er
2 broccolistånd och salladslök 
1 dl japansk soja
3 tsk sesamolja
1 lime, saft och skal
1 vitlöksklyfta
2 tsk riven ingefära

Stek fisken i ugnen på 170 grader i 20
min, dela broccolin i bitar, använd hela stjälkarna också. Koka lätt ihop med små bitar salladslök. Blanda ihop soja, olja, riven vitlök och riven ingefära och saften och skalet från limen. Rör ihop! Lägg upp fisk och broccoli och droppa över såsen. Toppa med tex koriander!